keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Arsi Fennica - Gone Bananas taidenäyttelyn avajaiset 1.11. 2014

Arsi Fennica - Gone Bananas 
Taidenäyttelyn avajaiset 1.11.2014

Rakastan hedelmiä,mutta etenkin banaaniin minulle on muodostunut erityinen suhde. Se oli äitini mukaan ensimmäinen hedelmä jota söin. -- Myöhemmin teini-iässä Numero-skeittilehti ohjaili vahvasti kiinnostukseni kohteita. Tottakai aloin lehdessä julkaistun banaanitarra-artikkelin innoittamana itsekin keräillä banaanitarroja. Kaverini toivat ennen-näkemättömiä tarroja tuliaisina ulkomaanmatkoiltaan ja parin "kollegan" kanssa vaihdeltiin kokoelmien tuplakappaleita. 

Kuten kaikki keräily,myös banaanitarrojenkeräily on eräänlaista aarteenetsintää. Kaupassakäynnin kaltainen päivittäinen asia voi arvaamatta kääntyä juhlaksi, jos pitää silmänsä avoinna. Pikkuruinen tarra nimittäin hukkuu helposti arjen loputtomaan ja uuvuttavaan visuaaliseen tulvaan. Uuden banaanitarran bongaaminen herättää löytäjässään hienovaraista riemua.

Sain innostuksen Gone Bananas-näyttelyä varten banaanitarran kaksijakoisesta roolista huomaamattomana graafisen suunnittelun taidonnäytteenä ja toisaalta synkän elintarviketeollisuuden kiiltävänä sivutuotteena.

----------------------------------------------

Kyseessä on taiteilijan ensimmäinen yksityisnäyttely.
Avajaiset la 1.11.2014 klo 20-
Avajaisten tarjoilu on samana päivänä vietettävän maailman vegaanipäivän teemaan sopivaa.

Audio:
n. klo 22 Olli Aarni  LIVE
+ Sport Selassie Super Posse DJ:t

Ravintola 931
Kehräsaari B
33200 Tampere
facebook event:
http://fi-fi.facebook.com/events/613219622122516/?ref=22

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti